Overslaan naar content

New Business Sales Executive

Op locatie
 • Utrecht, Nederland
€ 4.500 - € 6.500 per maandSales

Functieomschrijving

Wij zijn fizor., de onafhankelijke low-code specialist van Nederland. We hebben de ambitie om nog harder te gaan en daarbij hebben we jou nodig! 


We zoeken per direct een New Business Sales Executive


We zoeken een gedreven, resultaatgerichte en proactieve sales professional met een passie voor innovatieve IT-oplossingen. Als New Business Sales Executive ben je de hunter die het merk fizor. aan nieuwe klanten introduceert en de fundering legt voor longterm relaties. Je bent een volwaardige gesprekspartner als het gaat om wat er in de markt van de klant speelt, welke uitdagingen dit met zich meebrengt en de impact die verouderde software hierop heeft. 

Als New Business Sales Executive word je iedere dag opnieuw uitgedaagd om je sales skills te verbeteren en je prestaties te verhogen. Door onze prospects, klanten maar ook door je competitieve sales collega’s. We geloven in de kracht van samenwerking. Onze CCO is altijd beschikbaar om te sparren over uitdagingen of de winnende strategie of om je nieuwste deal te vieren. Onze pre-sales en tech-consultants staan je bij op het moment dat we de diepte in gaan met de klant.

Wat doet fizor.? 

We voorzien innovatieve en ambitieuze organisatie van toekomstbestendige, flexibele en schaalbare procestechnologie. We creëren duurzame partnerschappen en begeleiden organisaties bij hun digitale transformatie. In samenwerking met onze klanten ontwikkelen we intelligente softwareoplossingen die de vooruitgang van organisatie stimuleren en toekomstbestendig maken. 


Geen dag is hetzelfde bij fizor., dat beloven we je! Je werk en het team waarmee je aan de slag gaat is divers en uitdagend. Je houdt van afwisseling, bent zelfredzaam, proactief en vindt het interessant om bij meerdere bedrijven een kijkje te nemen in de IT-keuken. Je zult betrokken zijn bij een gevarieerde reeks van projecten in verschillende branches. Onze oplossingen variëren van het ontwikkelen van complete ERP-systemen tot het implementeren van WMS-oplossingen en het bouwen van kernapplicaties. Jouw vermogen om je aan te passen en te gedijen in een dynamische omgeving is cruciaal. 


Bij fizor. ben je flexibel ingesteld en dit werkt twee kanten op. It takes two to tango, en dat weten we! Je vindt je werk belangrijk maar hecht ook waarde aan goed werkgeverschap, een open cultuur die verder gaat dan een pingpongtafel op de gang.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een salarisrange tussen €4.500 – €6.500 bruto per maand. Hier komt nog 8% vakantiegeld bij, naast 8% pensioenopbouw! Mocht dat niet helemaal matchen met de berg aan ervaring die je meeneemt, laat het ons weten;

 • Je krijgt een mobiliteitsbudget van €850 om uit te geven aan een leaseauto of lekker bruto te laten uitkeren voor meer financiële vrijheid. Je kan ook kiezen voor een kleinere leaseauto, om wat meer cash aan het einde van de maand over te houden;

 • Interessante bonusregling;

 • 27 vakantiedagen;

 • Telefoon en laptop om flexibel (hybride) te kunnen werken. Ben je een IOS, Android, Mac of Windows fan? Laat het ons weten en wij zorgen voor de juiste hardware;

 • Een informele no-nonsense sfeer. “De wil om te winnen”, “De deur staat altijd open”, “Domme vragen bestaan niet”. Met die mentaliteit zorgen we ervoor dat we als team elkaar scherp houden en voor onze klanten altijd een stap vooruitdenken;

 • Groeikansen: je krijgt alle mogelijkheid om binnen de organisatie jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Met een persoonlijk opleidingsplan en -budget kan je gericht werken aan je toekomst.

 • Mocht je een tijdje iets anders willen dan geven we je alle vrijheid. Je krijgt alle ruimte of je functie optimaal uit te voeren. Denk hierbij aan hybride werken met zelfs de mogelijkheid om als Digital Nomad tijdelijk in het buitenland werkzaam te zijn;

 • Gezondheid staat voorop! Op kantoor is volop fruit, gezonde snacks en drankjes te verkrijgen. Tijdens de lunch gaan we ook gezellig een blokje om;

 • Team-uitjes staan gepland, hoe eerder je start hoe meer je er mee pakt. Denk aan de jaarlijkse Business Games, borrels, sportevenementen en BBQ-s;

 • De mogelijkheid om impact te maken binnen een ambitieus en hard groeiend bedrijf.

Vereisten

 • Een HBO- of WO-opleiding. Heb je deze niet? Dan volstaat een aantal jaar relevante werkervaring; 

 • Minimaal 4 jaar ervaring als (new business) sales executive is een pre; 

 • Ervaring met het werken in een scale-up; 

 • Een get-stuff-done mentaliteit; 

 • Je bent competitief ingesteld en speelt elke wedstrijd om te winnen. Je begrijpt dat het spel pas begint bij ‘Nee’ en eindigt bij de handtekening; 

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wil je impact maken en zie je jezelf als New Business Sales Executive bij de onafhankelijke low-code specialist van Nederland? Solliciteert dan direct!

Heb je nog vragen? Bel, mail of stuur een appje naar Marloes Beers via 0624996755 of hi@fizor.com

Het recruitmentproces bestaat uit 3 gesprekken en een PE-Test en zal zo’n 2-3 weken duren.

of

Hoe wij werven.

Kennismaking.

Het eerste gesprek heb je met onze recruiter. Tijdens dit gesprek komen we meer te weten of jouw en je ervaring en heb jij de kans om je eerste vragen te stellen over de functie of fizor.. We weten meteen of er een match is.

Meet the team.

Tijdens het tweede gesprek duik je samen met één van onze ervaren werknemers dieper in op je ervaring en wat je toe zou kunnen voegen aan het team. In dit gesprek kan je vragen over je kennis met betrekking tot de business en technologieën waarin we werkzaam zijn verwachten.

Cultural fit & Offer package.

We zijn gedreven, verantwoordelijk, samenwerkend en flexibel. Ben jij dat ook? Voor de cultural fit check sturen je we een test die slechts 20 minuten van je tijd in beslag neemt. Ben je een echte match? Dan sturen we je het offerpakket als onderdeel van het aanbod wat je later met onze HR zal bespreken.

Laatste gesprek.

Je hebt het tot de laatste ronde geschopt! Nadat je het offerpakket hebt ontvangen heb je een kort gesprek met onze HR om het pakket te bespreken en de sollicitatieprocedure af te ronden. Welcome to the team!